בת 4.5 מסרבת להשתמש בשירותים בגן

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה בקרב ילדים

05/03/2013 | 17:44 | מאת: רויטל

עד לאחרונה הכל היה בסדר. זה התחיל כשהיא סירבה להיכנס לשירותים שיש בהם ריח לא טוב או שלא נראים טוב. בתקופה האחרונה כל יום בגן היא מרטיבה את המכנסיים מאחר והיא יושבת על הקצה של השירותים ואז המכנסיים נרטבים. ביומיים שלושה האחרונים היא ממש מסרבת לשבת על האסלה. היא מעדיפה להתאפק. מה לעשות ? דרך אגב - בבית, אצל קרובי משפחה ובבתים אחרים אין בעיה.

נסו , בתאום עם הגננת , לייצור תנאים אשר יאפשרו לילדה להשתמש באסלה בגן

מנהל פורום הרטבת לילה בקרב ילדים