ילד בן 3.5 גמול ומסרב לעשות קקי באסלה

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה בקרב ילדים

04/03/2013 | 14:26 | מאת: נועה

שלום, בני בן ה 3.5 גמול כבר כשנה,נגמל מפיפי תוך שבועיים, ומיד לאחר מכן גם מחיתולים בלילה. לאחר פעם-םעמיים שעה קקי בשירותים, התחיל לסרב והתאפק . לא זוכרת איך יצא...אבל מאז הוא מבקש ועושה קקי בחיתול. הוא מאוד מפותח ומאוד מודע לכך שהוא יוצא דופן, בגן שלו כולם עושים בשירותים ורק הוא דורש לעשות קקי בחיתול. נראה לי שהוא אפילו נהנה מתשומת הלב סביב העניין. ניסינו עם ישבנון,סיר, לקרוא עיתון, להקריא סיפור, להגיד שכבר אין חיתולים במידה שלא...וכלום. גם הגננת אמרה שזה משהו שכיח אצל בנים ושזה עובר..השאלה מתי להתחיל ולהתעקש ,אם בכלל ואיך?

א. אל תמנעו מהילד את החיתול באופן חד צדדי. ב. פנו לקבלת הדרכה אל מרפאה המתמחה בטיפול בחרדת אסלב ה

מנהל פורום הרטבת לילה בקרב ילדים