הרטבת לילה לבת 6- טיפול עם זמזם

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה בקרב ילדים

12/02/2013 | 14:23 | מאת: ליאור

שלום, התחלנו טיפול להרטבת לילה עם זמזם לביתנו בת ה6. מזה כמה לילות שאני מעירים אותה באופן יזום לעשות פיפי בשרותים לפני לכתנו לישון וגם במהלך הלילה. היא אכן עושה ומנגד לא "בורח" לה פיפי ולכן הזמזם מחוסר עבודה. האם כדאי להפסיק עם ההקמה היזומה שלנו ולתת לזמזם לעבוד או להמשיך ולהעיר אותה באופן יזום? ליאור

נא פנו עם שאלה זו אל המטפל שלכם במרפאה בה אתם מטופלים על מנת לקבל התייחסות ההולמת את המקרה הספציפי שלכם

מנהל פורום הרטבת לילה בקרב ילדים