הרטבה בלילה גיל 2.7

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה בקרב ילדים

07/02/2013 | 12:29 | מאת: בתיה

שלום! בתי בת שנתיים וחצי גמולה. ללילה היא הייתה משתמשת בחיתול עד שיום אחד לפני כ4 חודשים, ביקשה להוריד כי היא ילדה גדולה! הסכמנו וזה עבד, אך פתאום יש לה תקופות היא מרטיבה כל הלילה. עכשיו אני בתקופה כזו, היא כבר שבועיים מרטיבה כל לילה, כזאת מסכנה... האם כדאי לחזוא לחיתול בלילה? האם יש איזהשהו פתרון? תודה!

מומלץ לחזור לשימוש מלא בחיתול. אם הבעיה לא תעלם מעצמה בחודשיים הקרובים נא כיתבו אלינו שוב.

מנהל פורום הרטבת לילה בקרב ילדים