הרטבת לילה ובגן

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה בקרב ילדים

29/01/2013 | 09:06 | מאת: ליז

התחלתי בגמילה עם בתי בגיל 2.5, ודווקא הלך בסדר גמור בבית. יש בעיה כשהיא בגן וגם לפעמים כשיש לה קקי. בגן בורח לה כמעט כל יום פיפי אחרי היא שינה צהריים למרות שהיא עושה לפני פיפי ולגבי קקי בורח לה כי היא לא אומרת שיש או ולפעמים זה נדמה שהיא בכוונה לא אומרת ואז בורח לה. זה קורה לעיתים רחוקות גם כשהיא בבית ואני שמה לב שיש לה קקי אבל למרות זה היא אומרת שלא ואני מתעקשת שתשב בשירותים ולאחר מכן היא כן עושה. לגבי הרטבת לילה - זה קורה יום כן יום לא או לפעמים בורח לה כמעט כל השבוע. היא כרגע בת 3 והיא מאוד עצמאית. אבל קצת קשה לי שבורח בגן כמעט כל יום. אשמח לייעוץ והכוונה. תודה

מומלץ להיפגש עם הגננת ולתאם תכנית פעולה מקובלת על הגן ועל ההורים.

מנהל פורום הרטבת לילה בקרב ילדים