חזרה לחיתול בלילה

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה בקרב ילדים

27/12/2012 | 12:22 | מאת: הגר

לד"ר ברוך קושניר שלום רב בני בן 4 וחודשיים מדי לילה הוא מרטיב את מיטתו ושקלנו לחזור להשתמש בתחתוני (חיתול) לילה. לאחר ששוחחנו עם הילד ושאלנו אותו אם הוא רוצה לחזור להשתמש ב"תחתון לילה" הוא ענה בסירוב ואמר שישתדל להתאפק. בפועל ממשיך להרטיב מידי לילה את המיטה. מהי עצתך?

א. מומלץ לנסות לשכנע אותו להשתמש בחיתול ב. ניתן לסייע לכם כבר עכשיו בפתרון הבעיה בטיפול באמצעות זמזם הרטבה אלקטרוני במסגרת הדרכה, ליווי ומעקב במרפאה מקצועית.

מנהל פורום הרטבת לילה בקרב ילדים