רגרסיה מגמילה בעקבות אח חדש

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה בקרב ילדים

03/12/2012 | 10:00 | מאת: אורית

שלום, בתי בת 3.5 נגמלה מחיתולים בקיץ האחרון. אף פעם הגמילה לא הייתה מושלמת ויצא שבזמנים הטובים היא פיספסה פעמיים שלוש בשבוע בערך. לפני חודש וחצי נולדה לה אחות חדשה ובשבועיים האחרונים המצב ממש בלתי נסבל היא מפספסת כל הזמן גם בגן וגם בבית ובעיקר בלילה דבר שלא קרה בכלל בתהליך הגמילה. אני לא כ"כ יודעת איך להגיב להחזיר לה חיתול? אמרתי לה שאם היא מרגישה שהיא תינוקת אולי כדאי שנחזיר לה והיא סירבה בתוקף!!! לכעוס עליה? להתעלם? אין לה בעיה להישאר עם הבגדים הרטובים, כאשר אני מבקשת ממנה שתוריד בעצמה ותשים במכונת כביסה... השבוע התחלתי בטבלת התנהגות כאשר בכל פעם שהיא מצליחה לעשות בשירותים היא מדביקה סמיילי וכאשר היא מפספסת אני מציירת לה פרצוף עצוב אבל עדיין היא ממשיכה לפספס ובלילה לפחות פעמיים... אשמח לקבל ייעוץ מה לעשות ואיך להגיב תודה

מומלץ לעשות מאמץ לשכנע את הילדה ולהחזיר את החיתול לשימוש מלא.

מנהל פורום הרטבת לילה בקרב ילדים