נסיגה בגמילה בת 8;2

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה בקרב ילדים

19/11/2012 | 08:02 | מאת: איילת

שלום, ביתי בת ה- 8;2, גמולה מזה 4 חד' במהלך היום והלילה. כמעט מתחילת תהליך הגמילה נגמלה באופן מלא גם מהרטבה בלילה. מזה כשלושה שבועות היא מרטיבה בלילה באופן קבוע בין 1-2 פעמים. במקביל גם יש ימים בהם מפספסת במהלך היום. כשאנחנו מעירים אותה לעשות פיפי בלילה היא מתנגדת ואני מניחה שגם תתנגד לשים חיתול בלילה. יש משהו אחר שביכולתנו לעשות? רוב תודות!!

אם הבעיה לא תעלם מעצמה בתוך שלשת השבועות הקרובים נא פנו למרפאת הרטבה מקצועית. ניתן יהיה לסייע לכם.

מנהל פורום הרטבת לילה בקרב ילדים