הרטבת לילה

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה בקרב ילדים

11/11/2012 | 06:09 | מאת: אמא

שלום רב! אני אמא לילדה שהחלה מינירין מלט 120 ועדיין מרטיבה בלילה, נאמר לי מרופא הילדים שהטיפול אמור להשפיע כבר החל מהלילה הראשון. האם זה אומר שהטיפול לא מתאים לבתי או שלוקח לתרופה להשפיע וצריך לחכות מספר ימים?

מיחנירין משפיע רק על 60% מהילדים. ניתן להבחין בהשפעה אחרי חמישה לילות של שימוש. באותם מקרים בהם המינירין משפיע - ההשפעה נעלמת ברגע שמפסיקים את התרופה וההרטבה חוזרת. הטיפול היעיל ביותר בבעיה הוא באמצעות סזמזם הרטבה במסגרת הדרכה, טיפול ומעקב במרפאה מקצועית.

מנהל פורום הרטבת לילה בקרב ילדים