ילד בן 5 הרטבת לילה ++

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה בקרב ילדים

10/11/2012 | 22:48 | מאת: לילי

לבני מלאו 5 שנים לפני שבועיים . משך היום הוא רץ לעיתים קרובות לשרותים , הבעיה שהוא צריך "תזכורת" , אם לא יש לו עיגול רטוב...בלילה אנחנו מעירים אותו שלוש-ארבע שעות אחרי שהוא הולך לישון ולרוב קם יבש . לפני כחודש חל " שיפור " , לא הערנו אותו מס' לילות והפלא ופלא קם יבש . בשבועיים האחרונים המצב חזר אחורה , עוד לפני שמספיקים להעביר הוא כבר בתוך שלולית . מה עושים ?

הפתרון היעיל ביותר לשתי הבעיות - לילה ויום הוא טיפול באמצעות זמזם הרטבה במסגרת הדרכה, ליווי ומעקב במרפאה מקצועית.

מנהל פורום הרטבת לילה בקרב ילדים