הרטבה בגן

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה בקרב ילדים

26/10/2012 | 21:24 | מאת: רונית

דר קושניר שלום, בני בן שנתיים ועשרה חודשים נגמל לפני כשלשה חודשים. הגמילה בבית הייתה קלה יחסית וישר הוא נגמל גם בלילה. הבעיה היא שהגמילה בגן מאוד מאוד קשה, עד שהצליח עבר לקבוצה של הבוגרים השנה ומאז כמעט ואין יום שלא בורח לו לפחות פעמיים. אני אובדת עצות ובגן אומרים שהנורא מכל זה שאפילו לא איכפת לו, הוא יכול לשבת לאכול, יברח לו פיפי והוא לא יגיד . אשמח לשמוע את חוות דעתך.

מומלץ לבנות תכנית פעולה ברורה ומגובשת תוך תאום ושיתוף הגננת. אפשרית גם התייעצות עם יועצת הגן או עם גורם מקצועי נוסף.

מנהל פורום הרטבת לילה בקרב ילדים