רגרסיה בהרטבת לילה עקב התחלת גן עירוני

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה בקרב ילדים

19/10/2012 | 14:16 | מאת: ורד

שלום רב, יש לי ילדה בת 3.5 . כבר חצי שנה היא גמולה גם ביום וגם בלילה. לצערי, מאז הכניסה לגן יש רגרסיה בשליטה והיא מרטיבה בלילה. פעמיים לא מרטיבה , שלוש מרטיבה. בתחילה זה היה בעיקר עקב עייפות קשה בגלל המחסור של שנת הצהריים שנעלמה ,ומאז היא "לא מצליחה לחזור לסוס" . לדבריה, היא לא מרגישה שיש לה פיפי מרוב שהיא עייפה בשינה. זה כבר חודשיים ואני שוקלת לעבור לתחתון לילה לפני החורף. מה דעתך? תודה ורד

א. אל תהססו לחזור לשימוש בחיתול בלילה. ב. המתינו מספר חודשים - אם לא יחול שיפור פנו למרפאת הרטבה מקצועית.

מנהל פורום הרטבת לילה בקרב ילדים