הרטבת לילה

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה בקרב ילדים

20/07/2008 | 13:00 | מאת: רונית

בני בן ה10 מרטיב עדיין בלילה הוא לוקח מינרין אך הדבר אינו עוזר בכל לילה לאחרונה הפסקנו וישנם לילות בהם הוא מרטיב וישנם לילות שאינו מרטיב ביצענו צילומים ולמיהם והתשובה שהכל תקין. בנוסף ביום לעיתים רחוקות הוא מרטיב מכיוון שהוא צריך פיפי מייד! ביקרנו אצל רופא והוא אמר לנו תעזבו אותו אין מה לעשות שאלתי היא האם עליי להתייעץ עם רופא נוסף???????? אולי יש משהו נוסף שעלינו לעשות. תודה

ניתן לסייע לכם בפתרון הבעיה. עליכם לפנות למרפאה מקצועית המתמחה בטיפול בהרטבת לילה. תוכלו לצפות בסרט מצוייר המדגים את תיפקוד שלפוחית ואת הפתרון לבעיית ההרטבה באתר www.kushnir.co.il

מנהל פורום הרטבת לילה בקרב ילדים