גידים קרועים בכתף

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

18/03/2010 | 11:13 | מאת: שוש

שלום דוקטור אבקש את תשובתך והצעתך אמי בת 78 ובשתי הידיים שלה יש קרעים בגידים ברמות שונות הופננו למרפאת כאב מאחר וזריקות קורטיזון וכדורים משככי כאבים אינם עוזרים לה . במרפאת כאב רשמו לה כדורים חזקים יותר ותור לזריקה בעוד חודשיים וזה בסימן שאלה המרדים יחליט שאלתי האם יש טיפול שאתה יכול להמליץ שאיננו יודעים כדי להקל עליה את היומיום (גלי הלם לא מתאימים במצבה) אודה על תשובתך יום נפלא

כדי לענות על שאלתך יש צורך בבדיקה גופנית ועיון בכל הבדיקות, כולל צלומי רנטגן ובדיקות אולטראסאונד.

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק