אי יציבות כתפיים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

06/03/2010 | 12:50 | מאת: מישהיא

שלום רב ד"ר נחום רוזנברג אני סובלת מכאבי כתפיים וידיים מזמן רב כמעט שנתיים, ולפני שבועיים אובחן שאני סובלת מאי יציבות בכתפיים בשני הצדדים , ריפוי בעיסוק ופיזותרפיה עוזר כפתרון לאי יציבות? או שתמיד צריך ניתוח?

החוסר יציבות בכתפיים יכולה לנבוע בגמישות יתר ברצועות או בעקבות פגיעה טראומתית עם קרע במרכיבים תוך מפרקיים או השלוב בין שני המצבים. כדי לאבחן מהו המקור לבעיה צריך לבצע בדיקה גופנית וגם בדיקת MRI ARTHROGRAM של הכתף.

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק