תת פריקת כתף

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

07/02/2010 | 04:30 | מאת: אילן

אני שחקן כדורסל מקצועני ולפי כשבוע הכתף יצאה מהמקום וחזרה לאחר כמה שניות. מה ההבדל בין תת פריקה לפריקה ואיך אני מתמודד עם הפגיעה כעת? אציין שזוהי הפעם הראשונה שאני חווה פציעה כזאת. בתודה מראש.

לאחר פריקה ראשונה מומלץ טיפול במתלה למשך 6 שבועות. אם הפריקות חוזרות יש צורך בברור ע"י בדיקת ARTHRO MRI והטיפול בהתאם לממצאים. לצורך הענין אין הבדל בהתיחסות אם מדובר בפריקה שהכתף חזרה למקומה בעצמה או פריקה שהיה צורך להחזיר את הכתף ע"י עזרה חיצונית.

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק