כאבים בכתף

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

02/02/2010 | 10:16 | מאת: אורנה

לפני כשנה בעקבות משחק באולינג התחלתי לסבול מכאבים חזקים בזרוע ובכתף. לפני כחצי שנה עשיתי אולטרה סאונד לכתף ומצאו- "טנדיניטיס מסויידת ISP, טנדינוזיס SSP, חשד לקרע קטן בתוך הגיד ובורטיטיס". על פי הממצאים האורטופד נתן לי כדורים (ארקוקסיה)ועשיתי פזיותרפיה במשך כחדשיים. למרות זאת, הכאבים באזור הכתף חזקים מאד ותנועת היד מוגבלת בגלל הכאבים. מה ניתן לעשות?

כאבים בכתף עקב דלקת או קרע בגידי השרוול המסובב מטופלים ע"י פיסיותרפיה לעתים בתוספת זריקה מקומית של חומר סטרואידי ואם זה לא עוזר ניתן לשקול טיפול ניתוחי. את יכולה לקרוא על הבעיה באתר dr-rosenberg.co.il אני ממליץ לפנות לאורטופד לצורך הברור המדויק והמלצה על הטיפול. טיפול תרופתי לא עוזר בד"כ במקרים מסוג זה.

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק