דלקת מרפק..

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

01/02/2010 | 15:44 | מאת: ליאור

שלום רב, אני בן 33 וסובל מדלקת מרפק ביד ימין מזה כשמונה חודשים. לפני שלושה חודשים פניתי לאורטופד, הוא רשם לי אוטופן לעשרה ימים אך הפסקתי לאחר חמישה ימים מהסיבה שזה לא עזר. הגעתי שוב לאורטופד והוא עשה לי שתי זריקות, הפרש של שבועיים בין אחת לשנייה. עשיתי מנוחה של שישה שבועות אחרי הזריקה השניה, לא הרגשתי כאבים ואז חזרתי לפעילות חלקית, חצי שעה אחרי פעילות הכל חזר למצב של לפני הזריקה הראשונה. הגעתי שוב לאורטופד ואז הוא אומר "ניתוח קטן או פיזותרפיה", עכשיו אני עושה פיזותרפיה, הייתי כבר פעמיים ואין שיפור, עושים לי טיפול בגלים. האם יש עוד משהו שאפשר לעשות, שמעתי על שיטת CRT ? האם זה בטוח ? תודה.

אם מדובר במרפק טניס שלא הגיב לשתי זריקות סטרואידים ופיסיותרפיה אזי מומלץ לטפל ע"י ניתוח. תוכל לקרוא על המחלה באתר dr-rosenberg.co.il

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק