היל זקס\בנקרט

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

31/01/2010 | 18:25 | מאת: וולי

00האם לאחר פריקת כתף (נמצא בבדיקות us ן-ct "היל זקס" ןפגם מסוג "בנקרט") תישאר לי נכות כלשהי? אם חיובי,מהי הערכה לגבי גובה הנכות? ראוי להדגיש,שאני מצוי כבר יותר מ-5 חודשים בטיפולים רפואיים(פיזיוטרפיה ומרפאת כאב)אך עד כה ללא שיפור כלשהו.קיימת לי הגבלה משמעותית בתנועות הזרוע והכתף.

נגע בנקרט שלא החלים יכול לגרום לפריקות חוזרות של הכתף. בפורום הנוכחי אני לא דן באספקטים הקשורים לקביעת גובה או קיום נכות - לשם כך אתה צריך לפנות לקבלת חוות דעת רפואית משפטית

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק