בעיות בכתף שמאל.

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

02/01/2010 | 20:28 | מאת: אילן

שלום ד"ר אני משחק כדורגל בתור שוער. קורה לי לפעמים פעם ב..שבועטים לי כדור ואני הודף אותו עם יד שמאל כאילו שהכתף שלי נתפסת ואני לא יכול להזיז אותה כמה דקות (3-4) וכאילו אני מרגיש שהיא חוזרת למקום ויש לי כאבים נורא חזקים שאני מנסה להרים את היד זה עובר לאחר מכונה של יומיים שלושה מה זה יכול להיות? הייתי פעם אחת אצל רופא עשיתי צילום רנטגן והוא אמר לי שיש לי טרם פריקה ומה שאני צריך לעשות זה לחזק את הכתף כי היא מאוד חלשה. מה לדעתך יש לי שם ומה צריך לעשות? תודה רבה ושבוע טוב.

מתאורך ניתן לחשוד שמדובר בפריקות חוזרות בכתף. לשם הברור אני ממליץ להבדק ע"י אורטופד העוסק בבעיות כתף וגם לעבור בדיקת MRI ARTHROGRAM לצורך האבחנה. בהתאם לתוצאות אפשק יהיה לתכנן את הטיפול

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק