כאבי כתף

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

25/12/2009 | 14:20 | מאת: חן

שלום רב, אני מתאמן זה זמן רב(למעלה מ 3 שנים) בחדר כושר ועושה הרבה ספורט: שחייה / ריצה / טניס ועוד. לאחרונה התחלתי להרגיש כאבים חזקים בתזוזת הכתף הימינית - ניגשתי לאוטופד הקופה אשר הפנה אותי לאולטרסאונד ונתן לי קספו 8 פעמיים ביום למשך 10 ימים. הפסקתי עם האימונים במשך שבועיים ונטלתי את הכדורים בבדיקת האולטרא-סאונד מצאו דלקת בכתף הימנית , האם קספו 8 מספיק לסיום טיפול או שקיימת אנטיביוטיקה ייעודית ?

קספו זה לא אנטיביותיקה אלא תכשיר נוגד דלקת לא סטרואידי. תרופות מסוג זה לא יעילים מספיק לטיפול בדלקת גידים בכתף

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק