כאבי כתף יד שמאל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

04/12/2009 | 23:02 | מאת: ורד

הנני בת 55 ויש לי מזה כ-4 חודשים כאבים ביד שמאל מבית השחי לאורך היד עם נימול וחום באצע ובאגודל, אני עושה פזוטרפיה וקיבלתי נרות אביטרן,אבל הכאבים והנימול לא עוברים, וכן העצם באגודל גם כואבת לי אני לא יכולה לקבל לגמרי את האגודל, שאלתי: האם יש קשר לכל הנ"ל והאם זריקת סטרואיד תעזור לי? תודה

כדי לענות על שאלתך צריך למקם את מקור הבעיה - בצואר או בכתף או במרפק או בשרש כף היד. לשם האבחנה את צריכה לפנות לבדיקה ע"י אורטופד. באופן כללי זריקת סטרואיד מומלץ באותם מקרים בהם יש בעיה דלקתית מקומית, בדרך כלל בגיד.

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק