כאבים בכתף שמאל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

03/12/2009 | 16:43 | מאת: שירה

שלום רב! ילדתי לפני כשלושה חודשים ומאז הלידה יש לי כאבים חזקים בעמוד השדרה בגב העליון (הכאב נעשה חד כאשר אני מותחת וזוקפת את הגב) הכאב גם מקרין כאבים חזקים לאיזור החזה שמתחזקים בעיקר בשינה. בנוסף, יש לי כאב בכתף שמאל שמלווה בהרגשה של חום שורף והרגשת נימול מסביב עד כדי כאבים ביד ונימול באצבעות של כף היד, כדי להקל על הכאב אני מורידה את הצוואר ובכך מותחת את המקום הכואב. אינני יודעת אם יש קשר בין הלידה לכאבים ואם יש קשר בין 2 הבעיות המתוארות גם בכתף וגם כאבי גב עליון שמקרינים לחזה.

לפי תאורך מקור הבעיה הוא כנראה בעמוד שדרה צוארי והברור צריך להיות מכוון לאזור זה. אך אין לשלול בעיה מקבילה גם בכתף ולכן יש לפנות לאורטופד לצורך הגדרת הבעיה והטיפול יהיה בהתאם

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק