בוריסיטיס של המרפק

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

17/11/2009 | 17:49 | מאת: רונן

נפיחות במרפק (יד ימין ) בגודל כדור קטן-פינג פונג , אין כאבים למעט אם אני מניח את המרפק על מישטח קשה מה לעשות ? לחכות שזה יעבור לבד ? לפנות לאורטופד על מנת שישאב לי את הנוזלים ? אני מתאמן בחדר כושר ורופא המישפחה אמר לי שעד שזה לא יעבור אסור ליד להתאמץ תודה על תשובתך

קרוב לוודאי שמדובר בבאולקרנון בורסיטיס, אך כמובן שיש לפנות לאורטופד לצורך אבחנה מדוייקת. לעתים חבישה אלסטית במשך מספר ימים יכולה לעזור . שאיבת הנוזל לא יעילה בד"כ בגלל השנות מהירה. אם מחליטים על טיפול ניתוחי מומלץ לכרות את כל הבורסה בשלמותה.

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק