לאחר Microfracture surgery.

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

28/06/2008 | 09:44 | מאת: אריק

לפני שבועיים ביצעתי ארטרוסקופיה .בעקבות ת"ד וחבלה בברך לאחר היתאוששות אמר לי המנתח כי ביצע לי Microfracture surgery. וזאת עקב נזק לסחוס .לפי הרשומים הנזק הינו בקוטר 0.5*0.5 ס"מ. הדיאגנוזה של הרופא הינה:cartilage damage to femoral groove(ob3 &mfc(gr4 0.5*0.5 c"m small medial plica. אין כמעט מידע על נושא זה בעברית.אני בן 31 אוהב ספורט ,מה זמן ההחלמה ?מה סיכויי ההחלמה. לציין כי הרופא אמר שאזור זה נושא משקל. לפי מה שהרופא רשם דרגת החומרה היא 4 בשל הנזק העמוק של הסחוס. האם נזק זה יכול להשפיע עלי בעתיד הלא רחוק מביוון שאני משרת ביחידה מיוחדת של המשטרה ועיקר עיסוקי הוא פעילות מאומצת. בתודה מראש אריק.

אריק שלום פורום זה עוסק בהפרעות גף עליון (מרפק וכתף) . אני משתדל לא לחרוג מכך ולהיות צמוד למטרות הפורום כפי שהוגדרו. לכן לא אוכל לענות לשאלתך בהקשר לבעיות בברך. בברכה דר רוזנברג

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק