כתף שמאל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

23/08/2008 | 10:05 | מאת: אבי ג

עברתי מעקפים לפני כשמונה חודשים מזה מספר חודשים סובל מכאבים בכתף שמאל בדיקת אולטרא סאונד ללא ממצאים וגם צילום ללא ממצא מה יכול עוד להיות

25/08/2008 | 07:01 | מאת: תמר

שלום אבי לפי המידע שאתה מציין ייתכן שכאבי הכתף השמאלית נובעים משימוש לא מאורגן במפרק הכתף ובשרירי הגב העליון. כדאי לך לנסות פעילות גופנית שאינה מסוכנת כמו למשל שיטת פלדנקרייז. שיטת פלדנקרייז מסייעת לכאבי מפרקים כדוגמאת הכתפיים ואינה יוצרת עומס בתפוקת לב ריאה. כל הת

25/08/2008 | 07:02 | מאת: תמר

שלום אבי לפי המידע שאתה מציין ייתכן שכאבי הכתף השמאלית נובעים משימוש לא מאורגן במפרק הכתף ובשרירי הגב העליון. כדאי לך לנסות פעילות גופנית שאינה מסוכנת כמו למשל שיטת פלדנקרייז. שיטת פלדנקרייז מסייעת לכאבי מפרקים כדוגמאת הכתפיים ואינה יוצרת עומס בתפוקת לב ריאה. כל התרגול מתבצע במצבי שכיבה או ישיבה ללא הפעלת כוח, מאמץ או עומס. תמר

אבי שלום לעתים מתפתחת תסמונת של "כתף קפואה" לאחר ניתוחים באזור בית החזה. פרטים על התסמונת תוכל למצא באתר dr-rosenberg.co.il . התסמונת בד"כ לא מראה סימנים מיוחדים בצלומי רנטגן ובאולטראסאונד והאבחנה היא על פי בדיקה גופנית.כמובן שיכולות להיות סיבות אחרות ושוב לשם כך דרושה בדיקה קלינית אצל אורטופד. בברכה דר' רוזנברג

07/09/2008 | 16:54 | מאת: שמוליק

האם תופעה של כתף קפואה אופינית לחולי סוכרת סוג 1. כיצד מאפשרים תנועה רחבה של הכתף השמאלית. איזה טיפול ממולץ לסוכרתי.

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק