כאב חזק יותר, לאחר זריקת סטרואידים במרפק

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

04/11/2009 | 00:13 | מאת: ארקדי

שלום ד"ר, הנני בן 70, בריא וחזק ובזמן האחרון, החל כאב במרפק. הלכתי לאורטופד שנתן זריקת סטרואידים ישירות למרפק ובסביבותה. מאז הזריקה עברו כ-30 שעות ועדיין אני חש כאב חזק יותר במרפק וכן, אינני מצליח להרים את היד מהכאב. האם זה הגיוני ? האם אני צריך לגשת שוב לפרופסור ? או אולי למיון ? בתודה מראש.

בכל מקרה כדאי לפנות לבדיקה בהקדם כדי לברר האם יש סיבה דחופה לטיפול נוסף. באופן כללי סוג מסוים של חוצר סטראוידי , כמו דפומדרול למשל, יכול לגרום להגברת הכאב לאחר זריקה. אני ממליץ לדון על האפשרויות והסיבות להגברת הכאב עם הרופא המטפל בהקדם

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק