עבודת מחקר אודה על עזרתכם

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

08/10/2009 | 10:42 | מאת: עידו

שלום רב, שמי עידו, סטודנט במכללה למנהל . בימים אלו אני בעיצומה של הכנת עבודת סמניריון בנושא "שימוש באינטרנט במקור למידע רפואי". אודה מאד על עזרתכם במילוי מס' שאלונים קצרים לצרכי המחקר. השאלונים הינם אנונימיים ולפיכך אין צורך בפרטים מזהים. התושובת ישמרו בסודיות גמורה וישמשו לצורכי המחקר בלבד. השאלון מיועד לבני 30 עד 70 בלבד ולשני המינים (נעשית השוואה גם בין המינים) ולפיכך קיימת חשיבות במילוי השאלון הדמוגרפי. על מנת לקבל את השאלונים נא לפנות לעידו למייל: [email protected] בתודה מראש, עידו.

שלום רב האתר הזה לא עוסק בעבודות מחקר אם תרצה לדון בכל הקשור למחרך נא לפנות אלי דר בית חולים רמב"ם דר רוזנברג

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק