כתף

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

07/10/2009 | 17:13 | מאת: יורם

לד"ר שלום, לפני כשבועיים הופיעו אצלי כאבים עזים בכתף ימנית . התגברות הכאב עד שנשאר קבוע ערך ממש כשעתים - שלוש. קיבלתי תרופה ARCOXIA , אשר תוך ימים ספורים הורידה כאב לרמה נסבלת ( לפחות אפשר לישון בלילה ) אך בכל אופן כאב נשאר ברמה קבוע . עשיתי צילום - נכתב "הודגמו שינויים ארטרטיים. מבנה גרמי שמור" . מה ניתן עוד לעשות?

יש סיבות רבות לכאבים בכתף. על השכיחות מהן ניתן לקרוא באתר dr-rosenberg.co.il כדי להגיע לאבחנה יש צורך בבדיקה גופנית מכוונת לאזור הכתף. בדיקת אולטראסאונד של הכתף יכולה לכוון לאבחנה.

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק