- תוסף מזון מתאים לדלקת במפרק חיבורבכתף

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

07/10/2009 | 10:30 | מאת: חנה

שלום וברכה, לפני כחצי שנה אימצתי את יד שמאל יתר על המידה. מאז יש לי כאבים חזקים מאוד בכתף, עם מגבלויות הנעה לאחור.טופלתי כחודשיים בכדור בשם arcoxia 90מ"ג.הכאב פחת ב 20 %. כיום התחלתי בטיפולי הידרותרפיה ואוסטיאופתיה, התקדמות איטית, מבקשת לדעת האם תוסף גלוקוזמין וכונדרואיטין msm יכולים לעזור לשיקום תנועת הכתף ולהפחתת הכאבים בתנועה. שאלתי נובעת מהטבה שזכתה לה קרובת משפחה, שגם לה הייתה דלקת ממאמץ חזק בברכיים, היא קיבלה את התוסף במקביל לטיפולים וזה עזר לה מאוד. הדיוק שהנני מנסה ללמוד האם התוסף יכול לעזור גם לדלקות חזקות בכתף או שהינו מיועד לברכיים בלבד ? חשוב לציין, שאשמח לקבל כל הנחיה נוספת לריפוי אידיאלי ומהיר, תודה רבה וחג שמח, חנה.

כדי להמליץ על טיפול צריך לדעת מהי האבחנה וממכתבך האבחנה לא ברורה. לשם האבחנה יש לפנות לאורטופד לצורך בדיקה גופנית ולאחר מכן לבצע בדיקות אשר יתמכו או יסתרו את ההשארה של הבודק. עם קביעת האבחנה ניתן יהיה לקבוע טיפול יעיל. נטילת תרופות בצורה לא מבוססת יכולה רק להזיק.

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק