קרע בגיד הכתף

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

25/09/2009 | 14:13 | מאת: אור

אני בן 55 סובל זמן רב מכאבים עזים בכתף ימין ומוגבל תנוע עקב כך. עובד בעבודה פיזית הדורת מאמץ על היד הימין.לאחר בדיקת אולטרסאונד נימצא שיש לי קרע בגיד הכתף כ 1.5 ס"מ והצטברות נוזלים בנוסף שינויים קשים נירונים. 2 זריקות קרטיזון, כדורים ופיזיוטרפיה לא עזרו לי. כמו כן, אני סובל בכתף זו מכאבים כשיש קצת מזגן לידי או רוח. מה ניתן לעשות עוד חוץ מניתוח? או איזה תרגילים אתה ממליץ לי לעשות? הודה לך מקרב לב על תשובה

בגילך ועם קרע בגידים כפי שאתה מתאר הטיפול המומלץ הוא הטיפול הניתוחי במטרה לתפור את הגיד הקרוע. צריך לזכור שהשיקום לאחר ניתוח מסוג זה יכול להיות ממושך.

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק