כאבים בידיים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

21/09/2009 | 23:25 | מאת: אייל

שלום אני בן 39 עובד במפעל ייצור 9 שנים(עבודה מונוטונית) מזה כ-6 שנים אני סובל מכאבים במרפקים,באמות ובכפות הידיים לאחרונה הפסקתי להרים קופסאות(בני 3 ק"ג) והעבודה היא רק במקלדת ,וכאבים נוספו באצבעות ובכריות האצבעות. הטיפולים שקיבלתי הם אדופן ופיזיוטרפיה עשיתי בדיקות MRI, CT ,EMG צווארי(יש בלטים ללא לחץ),מיפוי עצמות וכל הבדיקות בגדר התקין. בבדיקת EMG האחרונה במפרק זיהה הפרופסור שיש רגישות באיזור הנקרה TENNIS ELBOW. שאלתי האם יש אפשרות לאבחן את הכאבים שלי כ- TENNIS ELBOW כאשר כל בדיקות ה-EMG תקינות? האם יש מקרים של TENNIS ELBOW ללא ממצאים רפואיים כוונתי לצילומים וכו'?

מצב של "מרפק טניס" מאובחן ע"י בדיקה גופנית. בדיקת EMG לא מיועדת לשם כך. לכן לצורך האבחנה אתה צריך לפנות לאורטופד העוסק בבעיות מרפקים.

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק