MRI לאחר ניתוח ארתרו בכתף

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

06/09/2009 | 22:37 | מאת: גיא

שלום ד"ר, עברתי ניתוח ארתרוסקופיה לתיקון SLAP ובנקרט לפני 3 חודשים . מאז הניתוח הגעתי לטווח של 130 מעלות כלפי מעלה אולם עדיין אני כאוב מאוד האם זה הגיוני לסבול מכאבים בתקופה כזאת לאחר הניתוח ? מדובר על כאבים בעיקר ב internal rotation האם יש הגבלה לביצוע MRI/MRI ארתרו' תקופה כזו לאחר הניתוח ? האם התוצאות יהיו ברורות מספיק? תודה מראש גיא

שלום רב. לגבי הצפי לשקום לאחר הניתוח אתה צריך לדון עם המנתח שטיפל בך. באופן כללי השקום לאחר הניתוח שאתה המתאר יכול להמשך כשנה

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק