פריקת כתף לילד בן שנה וארבעה חודשים..

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

27/08/2009 | 09:47 | מאת: אמא

בסוף מאי השנה בני הקטן נפל ממיטתי וקיבל מכה בכתף ככל הנראה פרק אותה ניגשתי למרפאה והילד קיבל טיפול מאז התלוננתי שנראה לי שהילד קצת מוגבל או סובל מרגישות יתר בכתף זו בתחילת אוגוסט הילד ככל הנראה גם פרק את הכתף כשהגעתי למטפלת נאמר לי שהילד לא היה רגוע בחצי שעה האחרונה ניגשתי עם הילד למרפאה ונאמר לי שלא הילד לא היה רגוע במשך כמה ימים ניגשתי שוב למרפאה קיבלתי הפניה למיון ושם גילו שבר בעצם הבריח בשליש האמצעי. שאלתי כזו כמה זמן לוקח לשבר כזה להתאחות לא קיבעו זאת אמרו שזה יתאחה לבד ואם יתכן שהשבר מאותה התקופה שהוא נפל. הטעות שלי היתה שקיבלתי הפניה לאורטופד בחודש יוני ולא לקחתי את הילד והאם הוא היה מקבל טיפול שונה מאז אני לא ממש יודעת לשייך זאת והאם יכול להיות שפריקה לא מטופלת תגרום במשך הזמן לשבר??? אודה לך על תשובתך..

פריקות כתף בתינוקות נדירות מאד ולכן יש לחפש סיבה אחרת להפרעה באזור כתף וזרוע . מומלץ לפנות לאורטופד ילדים לשם בדיקה מקיפה וברור המצב

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק