דלקת בכתף

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

20/08/2009 | 12:02 | מאת: לילך גזולי

שלום ד"ר. אני סובלת מכאבים חזקים בכתף ימין בערך כ-10 שנים. לפני מספר שנים אובחן אצלי דלקת, התחלתי טיפול בפיזיוטרפיה והפסקתי לאחר שני מפגשים. כיום יש לי כאבים לאורך כל היד וגם קושי -כאבים לעיתים להזיז את האצבעות. האם יכול להיות שכתוצאה ממהזניה גרמתי לנזק בלתי הפיך? מה המלצותייך לטיפול? תודה.

קשה לענות על שאלתך מכיוון שלא ברורה האבחנה המדוייקת. כאב מפושט לאורך היד יכול לנבוע ממספר רב של גורמים. כדי לאבחן את הבעיה צריך לפנות לבדיקה לאורטופד העוסק בבעיות כתף ומרפק ולאחר הבדיקה הגופנית ניתן יהיה לכוון יותר במדוייק על מקור הבעיה ולהמשיך בברור או טיפול על פי הממצאים

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק