דלקת בכתף ימין

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

02/08/2009 | 20:09 | מאת: עדי

שלום, הייתי אצ אורטופד בעקבות כאבים שאני חשה מזה חודשיים בכתף ימין. אני לרוב ישנה על הצד, כאשר על צד ימין איני יכולה לישון יותר. לאחר מס' נגיעות בכתף, הרופא איבחן את הבעיה כדלקת. כמו-כן, כיוון שאני בשבוע 15 להריון, הוא ציין כי אין באפשרותו לרשום לי אנטיביוטיקה ונתן לי הפנייה דחופה לפיזיוטרפיה. האם יש משהו נוסף שניתן לעשות על מנת להקל על הכאבים / לפתור את הבעיה? לדוגמא: משחה / אנטיביוטיקה לנשים בהריון (במידה ויש), חימום המקום. האם אי טיפול בבעיה ע"י אנטיביוטיקה לא עלול לגרום נזק חמור יותר? תודה

אנטיביותיקה זהו לא טיפול לכאבים בכתף עקב דלקת אלא עם כן יש זהום חיידקי תוך מפרקי - מצב נדיר ביותר אשר דורש אשפוז דחוף. זה קרוב לוודאי לא קיים במצבך. כדי לברר את סיבת הדלקת בכתף אפשר לעשות בדיקת אולטראסאונד של הכתף. טיפול פיסיותרפי אכן מומלץ במצב זה.

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק