הסתיידות של 25 מ"מ בסופרספינטוס בכתף

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

28/07/2009 | 20:15 | מאת: אפי

שלום רב, אני סובלת מזה שנתיים וחצי מכאבים עזים ביותר בכתף וממצב הסתיידות שהולך ומחמיר עם הזמן למרות זריקות שהוזרקו ותרגילים פיזיותרפיים ממושכים.הומלץ לי על ארתרוסקופיה והוסבר לי שהפעולה פשוטה ולאחר כשעה אחזור בעזרת פיזיותרפיה לפעילות רגילה. באתר אני מבינה שההחלמה מלווה בכאבים לא קלים. מאידך קראתי על הטיפול בגלי הלם, שהוא טיפול שאינו פולשני.באיזה טיפול מבין השניים אתה תומך?? מה עדיף???

השקום לאחר טיפול ארטרוסקופי יכול להמשך עד 6 חודשים. לגבי הטיפול בגלי הלם זהו טיפול בתחום של רפואה "אלטרנטיבית" ולא ניתן לצפות בברור מהו סיכוי ההצלחה

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק