קרע בגיד הכתף

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

27/07/2009 | 11:50 | מאת: שמי

שלום ד"ר אני בגי 64 ,לפני כחצי שנה בבדיקת US ניתגלה אצלי קרע בגיד הכתף,בהמלצתו של האורטופד ביצעתי מ"ס טיפולים אצל פיזיוטרפי,רוב הכאבים שהיו לי בתחילה עברו ,אך מידי יום כאשר אני עושה תנועה של לחיצה או בזווית מעל הראש ,אני מרגיש כאילו שקצה העצם נוגע בקרע וזה מגביל אותי לסיים את התנועה,אני עוסק בספורט באופן קבוע אך לא פעילות שמצריכה אותי להפעיל לחץ כלשהו על הכתף. אבקש לקבל את חוות דעתך האם אתה ממליץ לי לבצע ניתוח על מנת לאחות את הקרע,האים עים הזמן הקרע יכול לגדול ויהיה קשה יותר לאיחוי ,מה אחוז ההצלחה, מודה לך מקרב לב על המלצתך. שמי

אם קיים קרע בגידי השרוול המסובב בכתף הוא גם יכול להתרחב. כדי להחליט על הטיפול והאם יש צורך בניתוח אתה צריך לפנות לרופא שעוסק בבעיות כתף אשר יעריך את גודל הקרע ,איכות השוליים, מצבך הכללי ואת מידת ההפרעה התפקודית בכתף ועל פי נתונים אלה יוכל להמליץ לך על המשך הטיפול.

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק