כאבים עזים בידיים.

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

22/07/2009 | 09:37 | מאת: יהודית

אני בת 67. לפני מספר ימים התחיל אצלי כאב עז בשתי הידיים, במיוחד באזור בין הכתף והמרפק. הכאב חזק במיוחד בבוקר, בשעת היקיצה מהשינה. במשך היום, כשאני מתנועעת, הכאב נרגע קצת. רופא המשפחה לא מצא דבר. לאיזה רופא מומחה עלי לפנות עם הבעיה, ומה לעשות כדי להרגיע את הכאבים? בתודה , יהודית.

כאבים במפרקים או בגפיים החזקים במיוחד בשעות הבוקר ומשתפרים במשך היום יכולים לנבוע מתהליך דלקתי במפרקים , אך לא רק מכך. ולכן בשלב ראשון אני ממליץ לפנות לבדיקת ראומטולוג

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק