כאבים בכתף ימין

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

21/07/2009 | 22:37 | מאת: ישראל

בס"ד לד"ר רוזנברג שלום רב! מזה כחודשיים אני סובל מכאבים בכתף ימין לערכתי אולי עומס יתר עליד ימין (אני עועק בגינון)נשלחתי ע"י רןפאת משפחה ,לצילום ואולטרסאונד ,שהתוצאה תקין ללא ממצאים קיבלתי אוטופן 400 מ,ג פעמים ביום למשך 60 יום והפסקתי על דעת עצמי כי לא ראיתי שיפור מה דעתיך?אני משחק טניס שולחן ומאז אני מרגיש כאבים במיוחד במתיחה של היד ופעולות כמו לקחת משהו מהמושב האחורי של הרכב אחורנית תוך כדי נסיעה קשה לי בנתיים הזמנתי תור לפיזיותרפיה. אשמח ללמוע ממך חוות דעת בנושא בתודה מראש ישראל

ראשית אתה צריך לעבור בדיקת כתף ע"י אורטופד שעוסק בתחום זה והמשך הברור והטיפול יהיו על פי ממצאי הבדיקה. אני ממליץ גם לעבור בדיקת MRI של הכתף אשר יותר רגישה לגלוי הפרעות בגידים מאשר בדיקת אולטראסאונד. דר' רוזנברג

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק