הסתיידויות בכתף

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

21/07/2009 | 17:43 | מאת: רונית

אחרי כאבים חוזרים ונישנים בכתף עשיתי היום אולטראסאונד ולהלן הממצאים: ACJ-בטווח הנורמה. INFRASPINATUS - הסתיידויות בגיד, אין עדות לקרע. לציין הסתיידויות בגיד ISP משמאל. SUPRASPINATUS - הסתיידויות עדינות, אין עדות לקרע. הסתיידויות בגיד SSP משמאל. SUBSCAPULARIS - הסתיידויות קטנות באזור האחיזה, אין עדות לקרע. BURSA SD-SA - הסתיידויות כ- 2.1 ס"מ. BICEPS-TENDON - גיד LHB בעובי ובמרקם תקין. מה כל זה אומר? מה הטיפול? לקחתי אתופן 600 פעמיים ביום והפסקתי. האם מותר לי להמשיך להתעמל?

הטיפול היעיל הוא - ניסיון הזרקת חומר סטרואידי לכתף ואם לאחר כחודש אין הטבה משמעותית בכאבים ניתן לשקול טיפול ניתוחי ארטרוסקופי. דר רוזנברג

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק