כאבים במפרק כף היד

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

06/07/2009 | 09:47 | מאת: לנה

שלום רב, לפני כשבוע וחצי התחילו לי כאבים במפרק כף היד, בהתחלה חשתי כאב כאשר הרמתי דברים כבדים או כאשר הרמתי את בני (הוא תינוק כבד). אולם מאתמול אני חשה כאבים חזקים גם כאשר אני עושה פעולות פשוטות, כגון: לסגור ולפתוח את כף היד, להחזיק את ההגה. הבעיה רק ביד שמאל (לא נובע מהקלדה במחשב). האם מדובר בדלקת? מה ניתן לעשות כדי לפתור את הבעיה? תודה, לנה

הפורום הנוכחי דן בבעיות כתף ומרפק בלבד ולכן לא אוכל לענות על שאלתך

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק