שבר בעצם הבריח משמאל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

30/06/2009 | 13:21 | מאת: ענת

שלום רב, לפני כשנה הבן שלי עבר תאונת דרכים (רכב דרס אותו), הוא היה אז בן 4 וחצי. במיון אמרו שיש לו שבר בעצם הבריח משמאל ושחררו אותו עם מתלה. היה לו נפיחות בכתף שמאל וכאבים במישוש. עד היום הוא מדי פעם מתלונן על כאבים בכתף שמאל ואפילו בוכה מרוב הכאב. מה ניתן לעשות? אני מאוד מודאגת וחוששת שהכאבים שיארו לנצח, או חלילה תגרם לו נכות מזה? האם סוג שבר זה מותיר נכות? או שאלו קצת כאבים ויחלפו עם הזמן?

בדרך כלל שברים בעצם הבריח בילדים מתחברים תוך מספר חודשים ולא מותירים מצב של כאבים. אם הילד מתלונן על כאבים מומלץ בהקדם לפנות לאורטופד ילדים לברור דר רוזנברג

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק