כאבים ביד שמאל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

12/06/2009 | 01:08 | מאת: קרן

שלום רב, אני בת 36, בריאה בדר"כ, סובלת כבר תקופה ארוכה (למעלה משנה) מכאבים ביד שמאל, בעיקר באיזור העליון, אבל גם בשורש כף היד ואיזור המפרק. לעיתים זה כאב, לעיתים זרמים וכו', אין בעיה להזיז גפיים. עשיתי בדיקת EMG שיצאה תקינה וכן CT צווארי שגם יצא תקין. השבוע נשלחתי לעשות רנטגן של זרוע שמאל ובתוצאה היה רשום: רושם של זיז זעיר בקורנויד של האולנה. אין עדות לממצא פתולוגי גרמי חריג. אשמח לדעת מה זה אומר, האם אתה יכול להמליץ לי על בדיקות נוספות? האם יש מקום לגשת לכירופרקט? מה ניתן לעשות, תודה רבה קרן

שלום רב לפני שמחליטים על בדיקות שונות יש צורך בבדיקה גופנית כדי למקם את אזור הבעיה. לפי תאורך לא ניתן להסיק מהו מקור לכאבים ולכן אני ממליץ לפנות לאורטופד העוסק בבעיות כתף ומרפק לשם ההחלטה על הברור והטיפול.

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק