כאבים בשריר בכתף לאחר אימון גופני

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

11/06/2009 | 04:46 | מאת: יוסי

אני מתאמן בג'דו באופן אינטנסיבי בזמן האחרון (כל יום- בברזיל כרגע) לפני כארבעה שבועות לאחר אימון כתף שמאל שלי הייתה חלשה מאוד וכאב להזיז את היד. אחרי הפסקה של שבוע חזרתי להתאמן והכאבים שנחלשו חזרו לאחר כמה אימנוים לאחר הפסקה של שבוע וחצי נוספים חזרתי להאתמן אבל עדיין קיימים כאבים והיד חלשה. האם יכול להיות שיש לי דלקת בשריר? האם אני צריך לעשות בדיקת רנטגן? הכאבים כרגע הם רק מופיעים כאשר אני מותח את הכתף בצורה מאוזנת לרצפה בצמוד לחזה בצורת כאב חד במקום ממוקד-בחלק התחתון של הדלטויד שמתחבר עם השריר של היד (בצד החיצוני לגוף של העצם) למעשה אני לא יכול להשלים את התנועה הזו. תודה על העזרה.

לפי תאורך נראה לי שמקור הכאב הוא בגידי השרוול המסובב או במפרק בין עצם הבריח והשכמה. לכן יש צורך בברור ע"י צלום רנטגן של הכתף וגם ע"י בדיקת אולטראסאונד של הגידים בכתף. כמובן שיש צורך בבדיקה גופנית לשם ההחלטה על הטיפול בברכה דר רוזנברג

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק