קיטוע אצבע 3 גליל עליון

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

31/05/2009 | 10:59 | מאת: ג'ס

עברתי 3 ניתוחים באצבע 3 שמאל, את הראשון עשיתי במיון רמב"מ חיפה מיד כאשר ארע לי המיקרה , את השני עשיתי במסגרת המושלם באסותא אצל פרופ' עמירם כי נראה שנוצר לי מעין מקור התוכי וזה מאוד הציק לי וכאב , לפני הניתוח הייתה היוועצות איתי והיסכמתי לקטוע את הגליל העליוןשל האצבע , את הניתוח השלישי ביצע ד"ר כצנבך בי"ח כרמל כרגע אני סובל מאי נוחות כאילו אני מרגיש שמישהו תקע לי מתחת לציפורן משהו וזה גורם לי לפירכוסים לא רצוניים כמו כוראה מעין ריקוד של הכתף השמאלית והיד שניצמדת לאורכה לגוף עד שזה משתחרר תוך שניות מועטות , האים יתכן שהעצב גורם לכך?מה עלי לעשות די נימאס לי היות ואני לוקח 300 מ"ג ליריקה נוגד כאבים שזה קשור יותר לגב התחתון אבל אני מניח שזה גם מרגיע לי כאבים באצבע כולם אומרים כולה אצבע אבל מה כנראה שגורמת לי המון צרות מבקש נואשות עזרה בנדון

הפורום הנוכחי דן בבעיות כתף ומרפק בלבד ולכן לא אוכל לענות על שאלתך

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק