כאבים כרוניים בכתף

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

23/06/2008 | 14:08 | מאת: יונית

ד"ר רוזנברג שלום, יש לי כאבים כרוניים בכתף שמאל שמשליך גם לצוואר , בצילוונימים לא נמצא שום דבר , אך זה כואב לי במתיחות לפני אימון גופני, מה לדעתך כדאי לעשות ?

יונית שלום. כאב כרוני בכתף כמובן דורש ברור. סיבות לכך הן רבות ולשם ברורם ראשית צריך לבצע צלום כתף בשלושה מבטים וגם בדיקת אולטראסאונד של הכתף כדי להעריך את מצבם של הגידים. כמו כן דרושה בדיקה גופנית מכוונת לאזור הכתף. בלי הנתונים הבסיסיים האלה לא ניתן להעריך את סיבת הכאבים. תוכלי למצא תאור כללי של המצבים הגורמים לכאבים בכתף באתר dr-rosenberg.co.il בברכה דר' נחום רוזנברג

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק