הפחתת כאבים ע"י לייזר דל עוצמה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

17/05/2009 | 14:02 | מאת: ירון הראל

שלום. אני סובל מכאבים בכתפיים עקב הסתיידות ודלקת שהתפתחה לאחר הפעלת מאמצים לא מבוקרים באזור הכתפיים. הכאבים חזקים במיוחד בלילה ללא יכולת שינה על הצד. האם המכשיר בי-קיור, לייזר דל עוצמה המכונה "לייזר רך",עד 250 מיליווט באורך גל 800 ננומטר, יכול לסייע בהפחתת הכאבים ? האם שימוש בו עלול לגרום לנזקים ? http://www.beok.co.il/SelectedForum.aspx?ForumID=200

שלום רב הסתיידויות בכתף מצביעות על תהליך דלקתי ולאו דווקא קשורות לפעילות פיסית. הטיפול המומלץ הוא ניתוחי אם הכאבים הם ברמה גבוהה במיוחד. לא ידועים במדוייק התוצאות וההשלכות של טיפולים אלטרנטיביים למינהם במצבים אלה. בברכה דר רוזנברג

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק