שבר בכתף ,ללא סימני איחוי

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

04/05/2009 | 23:30 | מאת: תמר

שלום אבא שלי אדם בן 87 וחולה אנגינה פקטוריס. בפברואר 2009 נפל ושבר את הכתף (שבר ללא תזוזה). השבוע , בתום כשלושה חודשים, נמסר לנו שאין סימני איחוי.הוזמן לביקורת נוספת בעוד שלושה שבועות למרות שצויין שיהיה צורך בניתוח מאחר ואין סיכוי לאיחוי.אנחנו מעוניינים לנסות טיפול ללא ניתוח ע"י חומרים שיכולים לעזור לבנית העצם או טיפול אלטרנטיבי אחר . ממתינים להמלצות. בתודה

ישנם מכשירים המזרזים לעתים את קצב ריפוי השבר. המכשירים מבוססים על גלי על קול. השם המסחרי של אחד מהם הוא EXOGEN דר' רוזנברג

09/05/2009 | 09:40 | מאת: תמר

אשמח לקבל מידע לגבי exogen . האים מדובר במכשיר שניתן לשכור לשם שימוש בבית ? האים קיים מרכז רפואי /מכון באיזור המרכז שנותן טיפול עם exogen ?

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק