שאלה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

28/04/2009 | 16:08 | מאת: לימור

אני בת 31 - לאחרונה אני מרגישה מידי פעם נימול בכתף (כמו זרם חשמלי) ובנוסף התחילו גם כאבים מה עשויות להיות הסיבות לכך? האם לבקש לערוך צילום? האם מדובר בבעייה הפיכה?

לימור שלום הפרעות בתחושה בכתף יכולים לנבוע מלחץ על שורשים עצביים בעמוד השדרה הצוארי. כדי לברר זאת יש צורך בבצוע בדיקת EMG המכוונת לשרשים עצביים צואריים ואם אכן תהיה עדות ללחץ עליהם יש לבצע בדיקת CT או MRI של עמוד שדרה צוארי לברור האזור והגורם ללחץ. כמובן שלפני בצוע הבדיקות הנ"ל יש לפנות לבדיקת רופא . בברכה דר' רוזנברג

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק